Moederdag ontbijtpakketen

Beste ouders en chiro sympathisanten,

Moederdag komt eraan en wij van Chiro Don Bosco willen graag deze dag extra speciaal maken, want dat verdienen onze mama’s stuk voor stuk! Daarom voorzien wij een aantal heerlijke ontbijtpakketten waaruit u kunt kiezen:

- Ons VOLWASSEN pakket, ideaal voor degenen die hun mama willen laten ontspannen en genieten van een uitgebreid ontbijt. Dit pakket is verkrijgbaar voor €14.

- Ons KINDER pakket is het ideale pakket waar de jongsten van kunnen genieten. Het pakket kost slechts €10.

- Voor degenen die hun mama nog extra in de bloemetjes willen zetten, hebben we ons LUXEpakket. Dit pakket is gevuld met de meest verfijnde lekkernijen. Dit luxe pakket kost €25 en is zeker de moeite waard om te overwegen.

De inhoud van ieder pakket is te vinden op stamhoofd (zie link onderaan dit bericht).

Je koopt niet alleen een overheerlijk ontbijtpakket, maar je maakt ook nog eens kans op een golden ticket! Er is namelijk per soort ontbijtpakket (volwassene, kinder en luxe) 1 golden ticket te winnen. Dit is telkens een mooie waardebon van Lingerie Capet aangepast aan het soort pakket dat je kocht.

Plaats jouw bestelling vóór 7 mei via deze link

https://shop.stamhoofd.be/ontbijtpakketten-moederdag

Wij zorgen ervoor dat het op Moederdag, 14 mei, bij jou thuis wordt geleverd of klaar staat op ons afhaalpunt. Laat jouw mama weten hoeveel je van haar houdt en geniet samen van een heerlijk ontbijt op deze bijzondere dag. Verdere info is te vinden via de link.

Met vriendelijke groet,

Chiro Don Bosco