Kerels

Leeftijd: 
14 - 16 jaar (2008-2009)

Leiding: Ward Claeys (DeeBee) en Korneel Accarin (Corny)

De kerels zijn de op een na oudste afdeling in de Chiro. Net als in het algemeen geld voor de Chiro, worden hier veel grenzen verlegd. We houden het dan ook niet bij de klassieke Chiro spelletjes. Een dropping, een groot stadsspel of een fietszoektocht zijn dingen die we kunnen doen. De jaren bij de kerels maak je vrienden voor het leven. Even chillen in het heem na een actief spel hoort er dan natuurlijk ook bij.

Bij ons worden de kerels wel eens de actiefste afdeling genoemd: met de fiets op kamp, triatlon, 18-urenspel... Wie nog niet weet wat dit allemaal inhoud, zal moeten meegaan op kamp om het te ontdekken.

Maar laat je niet afschrikken door deze actieve momenten, bij de kerels leer je ook heel veel praktische zaken. Elk jaar op kamp bouwen we bijvoorbeeld een sauna. Als laatste leer je hier ook organiseren, elk jaar is er rond de periode van de Paasvakantie Ketipolis. Dit is heel weekend vol activiteiten voor jong en oud. De kerels organiseren dit van begin tot eind, van sponsors zoeken tot de grote opkuis achteraf.

Dit is een korte samenvatting van wat het betekent een kerel te zijn in Chiro don Bosco. Maar het is nog veel meer, kom dit elke zondag ontdekken van 14u tot 18u. Iedereen is welkom!

Contactpersoon: Ward Claeys (+32 473 27 81 33)